Bilzerweg 14
3665 As - België
Tel.: 089 65 61 63
taverne.doelend@telenet.be
BTW BE0638 566 935

Ontdek Taverne d’Oelend: uw gezellig restaurant in As

Op zoek naar een leuk restaurant of een gezellige taverne in As? Dan bent u bij d’Oelend zeker en vast aan het juiste adres. U kunt er terecht voor een leuke babbel en een fris drankje met een lekker gerecht. Regelmatig zijn er seizoensgebonden suggesties.

Tijdens de zomermaanden wordt er een gezellig terras opgesteld waar u kan genieten van een lekker drankje, ijsje of smaakvolle gerechten onder een warme zon. Taverne d'Oelend bevindt zich binnen een straal van 2 km van fietsroute/knooppunt 41 (bij het station van As).

Gratis parking en wifi

Sinds 1996 wordt Taverne d'Oelend uitgebaat door Brigitte Carlens & Peter Thijs. Taverne d'Oelend is gelegen in de Bilzerweg 14 te As en biedt plaats voor een 45-tal personen. Er is ook een parking beschikbaar en u kunt uw gsm verbinden met onze gratis wifi.

Omdat wij de versheid van de producten belangrijk vinden, worden al onze gerechten op het moment zelf bereid met verse ingrediënten. Daarom vragen we begrip voor de mogelijke wachttijd voor onze zelfgemaakte bereidingen.

 

Neem contact met ons op

Ontdek Taverne d’Oelend in beeld via het fotoalbum verder op onze website. Of neem de mening van het gezellig tafelen van onze eerdere klanten even door via ons gastenboek. Nog vragen? Neem dan contact op met Brigitte & Peter in As.